Navigér
Hvem, hvad, hvor
Nyheder
YndlingsReklamer
 
Fortæl om DIN
YndlingsReklame
 
Vælg firma:

Links
HadeReklamer.DK

www.freerideski.dk

Opret YndlingsReklame

BEMÆRK!!

Da spam er blevet et større og større problem har vi desværre set os nødsaget til at tage vores forbehold. Så det er nu nødvendigt at indtaste en antispam kode for at oprette reklameindslag (og kommentarer).

Her på denne side kan du fortælle os og resten af verden (Danmark :) ) hvorfor du lige synes at en bestemt reklame for tøj, sko eller hoteller i Rom, bare er SÅ meget bedre end alle de andre. Måske er vi endda så heldige, at dem der laver skodreklamer her kan lære, hvad der skal til for at lave en reklamer der falder i folks smag.

Synes du derimod at en bestemt reklamer stinker ALT for meget så smut forbi HadeReklamer.DK og få luft for din harme. :-)

Overskrift:


Firmanavn:


Indtast navn på firma, hvis det ikke optræder i ovenstående liste:


Skriv om reklamen og din mening om den:


Dit navn:


Din e-mail (Adressen vil ikke blive vist på sitet):


Tast teksten fra billedet:

Vejledning til ovenstående

Under oprettelse er det vigtigt, at du vælger firmanavn. Optræder firmanavnet ikke i listen så vælg Nyt Firma og indtast så firmanavnet i feltet nedenunder. Firmaet vil så blive oprettet automatisk og vi vil hurtigst muligt sørge for, at de relevante oplysninger om firmaet bliver lagt ind i vores database.

Der er mulighed for at lave HTML-koder i din beskrivelse af reklamen så du kan lave links og Fed skrift osv. Dog ser vi helst at brugen af HTML ikke bliver overdrevet, men links og formatering af tekst er naturligvis ok. Her er et lille lynkurses:

    Links : <a href="http://www.ditlink.her">Tekst til link</a>
    Fed skrift : <b>Tekst der skal være fed</b>
    Understreget : <u>Tekst der skal være med understreget.</u>
    Italics : <i>Tekst der skal være med italics</i>

Når du har indtastet alle relevante oplysninger (HUSK nu dit navn :) ) så trykker du blot på knappen Opret reklame. Reklamen vil nu blive oprettet og du vil med det samme få vist en side med reklamen som den vil se ud på hovedsitet. Her vil du samtidig få mulighed for at rette evt. fejl og mangler.

Din e-mail adresse vil aldrig blive vist på sitet og vil aldrig blive videregivet til 3. part. E-mail adressen er dog ikke et krav så du kan godt undlade at indtaste den.

Reklamen vil blive vist på forsiden med det samme og vil ikke længere afvente godkendelse fra en af YndlingsReklamer.DK's redaktører.

BEMÆRK!

Grundet spam bliver indslag med mere end 1 link automatisk sorteret fra. Det er lavet således at står der URL eller HTTP mere end 1 gang i teksten så vil indslaget blive ignoreret. Så hvis du vil smide et link med i dit indslag så kan der kun være 1 link.
Google

Reklamer Youtube:
Tilpasset søgning